3-1 cu Benfica si ramanem sus

Un meci fara istoric, am castigat cu 3-1 (2-0) dupa o dubla a lui Catalin Tanase si un gol Claudiu Mateianu, insa in ciuda scorului si a faptului ca am castigat 3 puncte la adevar, baietii nu s-au regasit in teren, mai ales in repriza a doua.

Am jucat cu lanterna clasamentului si ne asteptam la un joc mult mai legat, mai fluid din partea capriorilor, lucru care nu s-a intamplat in teren. Ramanem doar cu cele trei puncte in clasament, inca o victorie bifata in palmares si speranta ca cele doua meciuri care au ramas de disputat pana la finalul turului ne vor aduce acolo unde ne dorim: pe prima pozitie a clasamentului.

Echipa de start: Marinescu – Chirila, Petrache, Zamfir, Gradinaru – Ioan, Ciofu, Anca – Mateianu, Tanase, Raiu. Pe parcurs au intrat: Badragan, Costin, Pavel, Galatanu, Chelu si Eremia.

Cutia Visurilor a strans 600 lei la acest meci.

Urmeaza meci acasa cu ACS Mexic pe care-l vom disputa duminica 28 octombrie de la orele 15:00 pe stadionul Giulesti dar si restanta cu VK Soccer, mai exact cele 30 de minute ramase de disputat atunci cand meciul a fost intrerupt la scorul de 3-3. Sunt doua meciuri pe care daca le castigam incheiem turul pe primul loc.

Urmeaza patru etape din retur tot in aceasta toamna, asa ca emotiile nu s-au terminat pentru 2018 pentru ca vom intalni: Royal (in deplasare pe terenul Electromagnetica), FC Titan (acasa), Sportivii (in deplasare in ceea ce se anunta cel mai incins meci al finalului de sezon) si Inter Galaxy (acasa).

Hai Rapidu’!

Leave a Reply