4-0 cu Benfica si terminam en-fanfare sezonul regulat

Duminica 7 aprilie ne-am revazut pe baza Coresi pentru ultimul meci acasa al sezonului regulat, o partida relativ usoara impotriva Benficai Nova Geracao, echipa unor expati portughezi din Romania care din dragoste pentru fotbal au dat nastere acestui club si joaca de cateva sezoane in Liga a 5-a Bucuresti.

Antrenorul Iulian Branzelof a hotarat sa menajeze jucatori importanti si in acelasi timp sa dea sanse si celor care nu au prins primul 11 in acest sezon si a inceput cu cateva “gaselnite” partida, dar care nu au afectat mai deloc cursul jocului.

La pauza conduceam cu 2-0 dupa golurile marcate de Robert Comsa si Roberto Alexe dupa un joc pe care l-am dominat autoritar, dupa pauza au iesit Ieremia, Chelu si Galatanu si au intrat Gulioiu, Gheorghe si Anca Mario, iar diferenta a fost si mai vizibila. Am reusit sa marcam inca de doua ori prin Tanase si Gheorghe, dar am ratat o sumedenie de ocazii ce ar fi putut urca lejer scorul afisat pe tabela de marcaj.

In tribune cateva sute de rapidisti au incurajat echipa din primul pana in ultimul moment, “cutia visurilor” strangand 1520 lei la acest meci.

Urmeaza ultimul meci al sezonului regulat impotriva ACS Mexic, duminica viitoare pe stadionul Fratia.

Hai Rapidu’!

Leave a Reply