4-0 cu Mexic! Ne apropiem de locul intai

Duminica 28 octombrie, la 95 de ani de la prima documentare a unui meci disputat de Rapid, Frumosii Nebuni ai Giulestiului debuteaza intr-o competitie oficiala pe stadionul Giulesti.

Un meci de care ne era frica jucand cu echipa care se afla mai sus cu un loc in clasament decat noi, dar care s-a dovedit un galop de sanatate pentru capriori. Lovitura de start a dat-o in mod simbolic dl. Gheorghe Scurtu, “cronicarul Giulestiului“, invitat de onoare la meciurile capriorilor.

Dupa numai cateva minute am primit o lovitura libera de la 18-19m un pic lateral dreapta. Pavel Daniel, jucator care a revenit dupa o accidentare foarte grava urmata de o operatie ce l-a tinut 6 luni departe de gazon, a luat mingea cu incredere: sut cu stangul pe langa zid, mingea prinde gazonul in careul de 6m si intra in poarta: 1-0!

Urmeaza o avalansa de ratari la poarta “mexicanilor”, pe rand Mateianu, Dumitrescu sau Badragan trecandu-si numele pe lista marilor ocazii printre care si 2 bari. Totusi golul 2 vine natural inainte de pauza dupa un 1-2 Tanase-Dumitrescu si finalizarea celui din urma. Primul sau gol pe Giulesti in tricoul ACS Rapid FNG. 2-0!

Dominarea continua si pana la pauza mai ratam cateva ocazii mari, dar scorul se incapataneaza sa ramana 2-0. In tribune mare show, suporterii trecand de la incurajarile la adresa capriorilor la momente in care au cinstit memoria celor doi suporteri aradeni decedati in acesta saptamana, dar si a celor “64 de suflete” de la Colectiv,

Repriza a doua curge in acelasi sens, iar Mateianu reuseste sa-si inscrie si el numele pe lista marcatorilor dupa un sut senzational de pe partea stanga a atacului nostru. 3-0! “Geamanul” sau, transferat in aceasta vara de la AFC Rapid, Tanase, nu se lasa mai prejos si inchide tabela la un sec 4-0.

In tribune cateva sute de nebuni si-au incurajat permanent echipa. “Cutia visurilor” a strans 2410 lei la acest meci.

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului – ACS Mexic
4-0 (2-0)

Am inceput jocul in formula: Marinescu – Gradinaru Petrache Zamfir Chirila – Ioan Tanase Pavel – Dumitrescu Badragan Mateianu.

Ce urmeaza? Interimara cu VK Soccer miercuri si deplasare la Royal Bucuresti duminica viitoare.

Hai Rapidu’!!!

Leave a Reply