4-1 cu Royal, debut in forta in retur

Duminica 4 noiembrie, profitand de vremea buna, s-a pus in “miscare” returul ligii a 5-a Bucuresti din care A.M.F.B.-ul a decis sa dispute patru etape in acest sezon de toamna. Ne-am deplasat in premiera pe stadionul Electromagnetica unde am intalnit AS Royal Bucuresti, echipa pe care am invins-o in tur cu 6-1.

Vreme frumoasa, perfecta pentru fotbal si un debut nefast de partida: primim gol dupa o lovitura de colt si o greseala de marcaj coroborata cu o greseala de portar. AS Royal – ACS Rapid 1-0.

Motoarele noastre se tureaza mai greu, dar o fac, si incepem sa dominam intai teritorial, apoi si cu ocazii la poarta. Golul egalizator vine pana in pauza dupa o centrare lunga si o lovitura cu capul a lui Tiberiu Zamfir: 1-1, scorul pauzei si tribuna spera la ceva mai mult in partea a doua a meciului.

Si sperantele nu sunt desarte. Dupa numai trei minute de la reluarea meciului Claudiu Mateianu cade in careul de 16m dupa un fault clar, Cristi Ioan executa fara sperante pentru portarul de la Royal si preluam conducerea 2-1.

Urmeaza o sarabanda a ratarilor ca de obicei a capriorilor dar si alte doua goluri care pun victoria in afara oricarui dubiu: Mateianu si Raiu trecandu-si si ei numele pe lista marcatorilor.

Urmeaza un nou meci acasa, duminica viitoare impotriva celor de la FC Titan Bucuresti.

Obligatoriu inainte! Hai Rapidu’!!!

Leave a Reply