5-3 cu VK Soccer

Un nou meci spectaculos cu Vk Soccer si o noua ploaie de goluri la ambele porti, dupa 4-3 in tur pentru capriori a venit randul unui 5-3 la fel de spectaculos in teren precum o arata.

Am debutat in forta cu gol in secunda 50 a meciului, un gol care va ramane probabil mult timp in amintirea portarului de la Vk Soccer: lovitura de colt executata de Tanase cu efect si mingea se opreste in poarta.

Urmeaza un joc perfect si alte doua goluri marcate de catre Zamfir si Alexe Roberto, un 3-0 linistitor cu care intram la cabine. Linistitor? Asa am crezut noi. Repriza a doua nu seamana cu prima, oaspetii ne preseaza cu centrari lungi in spatele apararii si la doua astfel de actiuni linia noastra de fund greseste si pe tabela apare un neverosimil 3-2.

Din fericire avem si putin noroc si imediat reusim sa readucem 2 goluri in plus pe tabela dupa o patrundere pe partea dreapta a lui Andrei Dumitrescu, centrare in careu pentru Mateianu care nu rateaza.

Pana la final se mai inscriu doua goluri, unul de catre oaspeti si unul de catre noul venit Hamza, legitimat chiar saptamana trecuta, care reuseste sa inscrie dupa o lovitura de colt executata de catre Catalin Gulioiu.

5-3, emotii, extaz, agonie adica R A P I D!

Ne mentinem pe primul loc cu un avans de 6 puncte cu trei etape inainte de final si ne asiguram matematic locul ce ne aduce in meciul de baraj decisiv pentru promovarea in liga a 4-a. Urmeaza duminica de la ora 15:00 meci in deplasare pe stadionul Rocar impotriva celor de la Sportul.

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului – VK Soccer
5-3 (3-0)

Marcatori pentru echipa noastra: Tanase (min 1), Alexe Roberto (min 6), Zamfir (min 37), Mateianu (min 60), Hamza (min 89)

Comments (1)

  1. Hai Rapid nu te opri!

Leave a Reply