6-0 cu Sportul. Si cursa pentru promovare continua

Duminica 14 octombrie 2018, stadion Coresi, Bucuresti

Ne revedem cu proprii suporteri prezenti in numar substantial pe arena Coresi. Am pornit greoi, ca un motor diesel fara demaraj, in fata unui adversar ce parea facil la prima vedere. N-a fost cazul in teren cel putin in prima repriza cand baietii condusi de pe banca de fostul rapidist Daniel Iftodi au stat bine in teren si nu ne-au lasat sa ne facem jocul obisnuit. Linia de atac nu a dat solutii de pasa mijlocasilor prin demarcare, iar linia de mijloc a parut lipsita de imaginatie ducand toate baloanele catre centru unde s-au blocat. Sa-l remarcam pe Marinescu in poarta care a avut un reflex senzational scotand un gol ca si facut al oaspetilor intr-unul dintre putinele momente in care acestia au ajuns periculos la poarta noastra.

A fost insa de ajuns o patrundere serioasa pe partea dreapta a atacului nostru a lui Tanase care a centrat catre centrul careului de 16 m al adversarilor, hent si lovitura de la 11m. Executa Bogdan Gradinaru, fara emotii, gol! 1-0 la pauza, putem recunoaste ca oarecum norocos.

Repriza a doua a adus in teren o echipa mult schimbata la fata si dupa numai un minut de joc Andrei Dumitrescu dubleaza avantajul de pe tabela dupa o patrundere pe partea stanga a atacului, depasirea adversarului direct si sut sec in vinclul portii. Acelasi Dumi marcheaza si golul al treilea dupa o balbaiala in careul oaspetilor, sarbatorind astfel prima dubla in tricoul ACS Rapid..

Urmeaza un gol spectaculos direct din lovitura de colt inscris de Dumitru Costin, antrenor secund si jucator ce a intrat dupa pauza pentru un plus de clarviziune la centrul terenului.

Tabela a fost inchisa de Claudiu Mateianu, de asemenea intrat dupa pauza, care a inscris doua goluri superbe in poarta Sportului si a stabilit rezultatul final: 6-0!

Formula de start

Marinescu – Chirla, Petrache (c), Zamfir, Gradinaru – Ioan, Ciofu, Tanase – Chelu, Dumitrescu, Badragan, pe parcurs intrand si Dumitru Costin, Eremia, Galatanu, Raiu si Pavel, acesta din urma revenit cu pofta de joc dupa o accidentare grava si o operatie ce l-au tinut 6 luni departe de gazon.

In “cutia visurilor” s-au strans 786 lei la acest meci.

Hai Rapidu’!!!

Leave a Reply