8-0 cu Inter Galaxy. Mentinem ritmul

A trecut si prima etapa a returului si ne-am luat revansa cu varf si indesat impotriva singurei echipe ce ne-a invins in toamna: Inter Galaxy

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului – Inter Galaxy 
8-0 (3-0)

A fost un meci atipic cu multe probleme ramase de reglat din tur. Am inceput in forta jocul si in minutul 6 inscriam primul gol prin Ionut Badragan dupa o faza scoala de atac si un triunghi ofensiv incheiat cu sut din prima.

Au urmat apoi minute incinse si eliminarea lui Madalin Ivascu dupa o intrare dura la un adversar, dar nu am scazut din presiune si am reusit sa marcam din nou in minutul 27 prin acelasi Badragan.

Minutul 44 a adus “egalitate” pe tabela de marcaj daca luam in considerare si meciul tur: 3-0. Inscrie Claudiu Mateianu.

Intram la pauza in efective egale dupa eliminarea unui jucator de la Inter Galaxy.

Repriza a doua este fara istoric, purtati pe val de cantecele tribunei baietii vor neaparat sa arate ca infrangerea din tur a fost o intamplare nefericita si inscriu de 5 ori: Mateianu (min. 46), Autogol (min. 55), Roberto Alexe (min 70), Badragan reuseste hattrick-ul in minutul 77, iar tabela este inchisa in minutul 84 de catre Chelu Eduard.

Scor final 8-0, o partida incinsa cu trei eliminari pana la finalul meciului, numarul 11 de la Inter Galaxy vazand la randul lui cartonasul rosu. Pe final am mai ratat cateva ocazii mari, scorul putea lua proportii fara probleme.

Urmeaza un meci in deplasare pe stadionul Fratia duminica 17 martie de la ora 10:00 impotriva celor de la Atletico! Sa le aratam ca ora matinala nu ne sperie si o sa fim in numar mare alaturi de baieti duminica viitoare,

Hai Rapidu’!

Cutia visurilor a strans 1320 lei la acest meci.

Leave a Reply