8-1 cu Sportivii si ne distantam de locul al doilea

Duminica 18 noiembrie am disputat jocul pe care l-am privit cu cea mai mare atentie in acest campionat, l-am pregatit cum se cuvine si intr-un final se pare ca nu am facut-o degeaba. Am intalnit ACS Sportivii Bucuresti, echipa de pe locul secund care ne-a tinut in sah pe teren propriu in meciul tur,

Meciul s-a disputat pe stadionul Giulesti, adversarii nostri fiind de acord sa dispute acest meci la noi #acasa desi ei erau gazdele, in premiera pentru noi in nocturna pe batrana arena. Antrenorul Iulian Branzelof, secondat de Dumitru Costin a hotarat sa inceapa meciul cu urmatorul 11: Marinescu – Chirila, Gradinaru, Zamfir, Petrache – Tanase, Pavel, Ioan – Badragan, Mateianu, Dumitrescu pe parcurs intrand si: Dinu, Anca Mario, Raiu, Galatanu, Chelu si Bojescu.

Meciul a inceput cu noi avansati incercand sa facem pressing foarte sus, dar dupa numai cateva minute din meci adversarii de astazi, Sportivii, au pus stapanire pe centrul terenului si ne-au dominat timp de 20 de minute ratand si o ocazie uriasa, mingea lovind bara portii noastre.

Reusim sa echilibram si dupa o pasa filtranta a lui Pavel, Dumitrescu aflat cu spatele la poarta in careul Sportivilor, preia bine si este agatat de capitanul adversarilor. Penalty! Pavel ia mingea, executa sec la vinclu, dar stupoare: penalty-ul se repeta deoarece jucatorii au intrat in careul de 16m inainte de lovirea mingii. Pavel din nou fata in fata cu portarul advers, sut in dreapta, portarul  atinge balonul, dar degeaba: 0-1. Urmeaza o ratare monumentala dupa numai 3 minute, dar golul 2 parca plutea in aer. Badragan ia pe cont propriu o actiune pe partea dreapta a atacului nostru si suteaza necrutator de la marginea careului de 16m. 0-2!

Adversarii cad psihic si imediat vine si golul al treilea: marcator Tanase. 0-3 este scorul pauzei si toata lumea se grabeste la vestiare ca sa scape de frigul patrunzator ce a cuprins Bucurestiul duminica seara

Pauza nu schimba foarte tare registrul de joc si reusim o avalansa de goluri in poarta adversarilor, rand pe rand Mateianu, Anca Mario (penalty), Dumitrescu (de doua ori) si Raiu, Sportivii reducand inscriind golul de onoare cand scorul arata 4-0 pentru noi.

Scor final: ACS Sportivii – ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului 1-8

Ne distantam la 6 puncte de locul al doilea unde dupa aceasta etapa a urcat VK Soccer si asteptam ultimul meci al sezonului pentru o revansa impotriva Inter Galaxy.

Hai Rapidu’!!!

 

Leave a Reply