Amical cu Echipa Regala de Fotbal a Romaniei

Rapid Bucuresti si Monarhia s-au confundat ca istorie si simpatii comune o perioada destul de importanta din istoria noastra ca romani, monarhisti, regalisti, cfr-isti, simpli rapidisti. Nu este un secret ca majoritatea covarsitoare a cfr-istilor a sustinut curentul monarhist pana la schimbarea regimului de dupa cel de-al doilea razboi mondial. Povesti cu si despre monarhie si rapidism poti insa asculta chiar si acum la cei mai venerabili dintre sustinatorii alb visiniilor.

Aniversarea a 70 de ani de la sosirea in Romania a Regelui Carol I a fost incununata cu inaugurarea templului nostru – Stadionul Giulesti ”Valentin Stanescu”in octombrie 1936 desi stadionul inca nu era finalizat – informatii documentate de venerabilul Gheorghe Scurtu.

Pe 10 iunie 1939 se inaugureaza oficial Giulestiul, zi cel a marcat deasemenea Ceferiada si 70 de ani de la punerea in circulatiei a primului tren in Romania. Totusi cea mai fabuloasa coincidenta a acestei insiruiri este implinirea a 27 de ani fara o zi de la semnarea primului proces verbal de constituire a Rapidului nostru drag sub titulatura de ”Asociatia cultural si sportiva CFR”.

Coincidentele placute continua pentru noi si astazi, in procesul de reconstructie si in reluarea legaturii cu istoria uitata suntem invitati sa jucam un meci amical cu Echipa Regala de Fotbal a Romaniei.

Reprezinta mai mult decat o onoare pentru noi sa acceptam un duel cu aer interbelic.

Meciul se disputa pe stadionul Coresi, miercuri 25 aprilie de la ora 20:30

Va asteptam in numar cat mai mare la o reintalnire cu istoria noastra ca romani si rapidisti si o noua ocazie pentru noi sa ne revedem in
familie.

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului – Echipa Regala de Fotbal a Romaniei
Stadion Coresi
miercuri 25 aprilie ora 20:30
intrare libera

Leave a Reply