Bine te revedem batranule Giulesti!

Bine te revedem batranule Giulesti!

Frumosii Nebuni se reintalnesc cu Giulestiul duminica, 1 aprilie de la ora 15:00, intr-un meci contand pentru etapa a 3-a a returului diviziei a 5-a Bucuresti, impotriva VK Soccer. Este o premiera pentru ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului, care au asteptat intai meciurile oficiale, apoi indreptarea vremii pentru a putea debuta pe iarba Giulestiului.

Intamplarea face ca adversarul nostru de duminica, VK Soccer, sa aiba si el o puternica legatura cu Rapid prin Viorel Kraus, atacantul nostru de glorie de la mijlocul anilor ’60, component al echipei de aur ce a castigat primul titlu din istorie in 1967, pe care l-am invitat duminica sa dea lovitura de start a partidei.

Continua astfel campania de aducere in prim planul suflarii visnii a unor nume ce au facut istorie la Rapid, dupa Ion Manu etapa trecuta, venind acum randul lui Viorel Kraus. Trebuie sa ne cunoastem istoria ca sa putem cladi viitorul!

Intrarea va fi libera, dar avem ca de obicei o serie limitata de bilete de colectie fara valoare fiscala, ce vor fi oferite tuturor celor ce aleg sa doneze in “Cutia visurilor”. Nu vor lipsi surprizele, pe langa deja traditionalul “mini shop” cu articole promotionale vom edita in editie limitata si un program de meci, dar asteptati-va si la altele!

Vremea se anunta superba in weekend, capriorii abia asteapta sa debuteze pe Giulesti, asa ca va asteptam alaturi de noi duminica! Hai Rapidu’!

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului vs VK Soccer
duminica 1 aprilie ora 15:00
Stadion Giulesti
intrare libera

Liga 5 Bucuresti

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului
ACS VK Soccer

Leave a Reply