Cum poti dona 2% din impozit catre Asociatie?

Ca si persoana fizica poți sprijini activitatile asociatiei directionand 2% din impozitul pe venitul global (conform art. 57 alin. (4) din legea 571/2003 privind Codul Fiscal).

Formularul trebuie completat in 2 exemplare (unul pentru organul fiscal si unul pentru persoana in cauza).

Completarea Formularului 230 [ descarca-l de aici ]

Contribuabilul isi scrie datele de identificare la punctul I, bifeaza casuta corespunzatoare la punctul II, scrie suma care revine redirectionarii (daca nu se cunoaste, ea va fi ulterior calculata de catre organul fiscal), datele organizatiei sunt deja inserate in declaratie; la punctul III se lasa necompletat; formularul trebuie semnat si datat de catre persoana fizica in cauza.

Formularele completate trebuie depuse direct la registratura organului fiscal sau pot fi trimise prin posta prin scrisoare recomandata de catre contribuabil.

Daca nu directionati acesti 2% catre un ONG, procentul respectiv ramane in bugetul statului, asa ca hai sa nu-i lasam pe ei sa decida ce fac cu banii din taxele platite de catre noi!

Bugetul Asociatiei este transparent, o data la 3 luni existand si un raport financiar cu toate incasarile si cheltuielile, asa ca poti vedea ce s-a facut cu banii pe care ai ales sa-i redirectionezi catre noi!

#TUestiRapid #recladimcesastricat #farapatroni#impotrivafotbaluluimodern

Mai multe informatii despre cum va puteti implica in sustinerea acestui proiect gasiti la sectiunea socios.

Leave a Reply