Debut cu dreptul in liga a 5-a

Debut cu dreptul in liga a 5-a

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului vs AS Royal Bucuresti 6-1 (1-0)

Ceea ce am asteptat un an de zile s-a intamplat pe 3 septembrie 2018: debutul in liga a 5-a, debut incununat de succes in plan sportiv si spectacol in tribune.

Dar sa o luam cu inceputul. Fluierul de start ne-a gasit in formula:
1. Mihai Leontin Cristofor
2. Ionut Chirila
3. Andrei Petrache
4. Bogdan Gradinaru
5. Madalin Ivascu
6. Cristi Ioan
7. Mario Anca
8. Alexandru Ciofu
9. Ionut Badragan
11. Claudiu Mateianu
15. Cristian Miriuta
rezerve: Mihai Marinescu, Tiberiu Zamfir, Marian Dobrovat, Rares Raiu, Eduard Chelu, Adrian Banica, Alexandru Zanoaga

Am inceput timid, reusind incet incet sa punem stapanire pe centrul terenului si in minutul 21 dupa o recuperare in preajma careului de 16 m, am inscris prin Claudiu Mateianu: 1-0. A urmat un joc de uzura, iar AS Royal a trecut pe langa egalare pana la pauza mingea lovind bara portii noastre. Scorul pauzei a fost 1-0, dar spectacolul a fost in tribune unde t2-ul s-a prezentat in nota obisnuita (dupa cum veti observa si din fotografii).

Repriza a doua ne-am descatusat si au urmat cinci goluri in poarta adversarilor: Mateianu a reusit tripla (in minutele 60 si 83), Badragan Ionut, atacantul nostru central a marcat pentru 2-0 in minutul 55, iar Eduard Chelu, intrat in a doua repriza a punctat de doua ori (min 71. si 77). Oaspetii au redus din diferenta printr-un penalty.

Meciul l-am incheiat sarbatorind alaturi de suporteri dar gandindu-ne la urmatorul adversar: FC Titan Bucuresti pe care-l vom intalni in deplasare, pe stadionul Spartac, duminica de la ora 11:00.

In tribune in jur de 150-200 de spectatori, in “cutia viselor” 1540 lei.

Hai Rapidu’!!!

Leave a Reply