Debutam in liga a 5-a

Ceea ce asteptam cu totii de un an de zile se intampla luni 3 septembrie de la ora 20:00: ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului debuteaza oficial in liga a 5-a Bucuresti cu obiectiv imediat: promovarea in liga a 4-a.

A fost un an plin de evenimente: de la neinscrierea noastra in sezonul trecut de liga a 5-a, probabil mizandu-se ca vom renunta dupa acel moment, pana la primirea cu drept de joc, dar fara acumulare de puncte din retur. Indiferent de ceea ce s-a intamplat am mers inainte, uneori cu motoarele turate, alteori in viteza intai, dar fara sa renuntam un moment la ceea ce ne-am dorit din prima clipa in care ne-am gandit la acest proiect: un Rapid curat, sustinut financiar de catre suporteri, al carui scop pe langa performanta sportiva sa fie acela de a reinvia spiritul Rapidului boem, asa cum il stiam de la parintii si bunicii nostri.

Incepem luni de la ora 20:00 (fluierul de start al meciului) impotriva AS Royal Bucuresti. Va asteptam cu mic, cu mare, cu o ora inaintea de inceperea partidei sa discutam despre noul sezon, despre ce va doriti voi ca si sustinatori ai echipei sa vedeti atat in teren, cat si in management.

Pentru copii vom pregati un loc special in tribuna, doar al lor, un loc pe care l-am cunoscut cand eram si noi “pici”: Tribuna Copiilor! Ramane cum am stabilit!

luni 3 septembrie // ora 20:00 (ora de start a meciului)
ACS RAPID FNG – AS ROYAL BUCURESTI
intrare libera

Leave a Reply