Dus rece pentru baietii nostri

Iata ca dupa un 2018 aproape integral plin de rezultate pozitive a venit si primul esec in meciul disputat impotriva ACSU Politehnica, considerat a fi in deplasare si disputat duminica seara pe stadionul Coresi.

ACSU Politehnica – ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului
4-1 (2-0)

A fost o partida in care jucatorii nostri au parut sa nu se regaseasca deloc, poate au contat si cele cateva absente din lot (Catalin Neagu, Madalin Ivascu, Pavel Daniel si Mihai Gheorghe – toti accidentati), dar un dus rece venit la timpul lui poate fi foarte benefic.

Scorul pauzei a fost 2-0 pentru Politehnica, dupa pauza Gheorghe Mihai si Pavel Daniel au incercat sa forteze, primul reusind si golul nostru dupa o actiune pe partea dreapta. Din pacate Pavel a recidivat, avand o entorsa si va sta minimum doua saptamani departe de gazon, o alta accidentare survenind pe parcursul reprizei a doua la Ionut Chirila, dupa o lovitura la spate, care nu a mai putut continua jocul.

Astfel se incheie etapa a 4-a a returului ligii a 5-a pentru noi, din pacate nu foarte fericit nici din punct de vedere sportiv, si nici medical. “Cutia visurilor” a strans 1240 lei la acest meci.

Hai Rapid! Obligatoriu inainte!

Leave a Reply