ECHIPA

Rapid București este o echipă de tradiție în fotbalul românesc începând cu anul 1923, fiind, la începuturile sale, o echipă a oamenilor simpli, înființată de muncitorii atelierelor Grivița.

La câțiva ani după căderea comunismului, clubul Rapid Bucuresti a fost “privatizat”, ca dealtfel multe alte societăți cu valoare comercială, intrând pe mâna unui favorizat al sistemului din acea vreme: George Copos.

A urmat perioada cu cele mai mari realizări pentru Rapid, atât pe plan intern, cat și pe plan extern, dar și perioada sinonimă cu pierderea identității și spiritului rapidist, perioadă care a început să dea semne de “oboseală” și, ulterior, s-a încheiat cu un faliment în momentele în care România a ajuns în Europa cu adevarat, iar legile au început să fie aplicate.

Practic, epoca de “vest salbatic” din fotbalul românesc s-a încheiat și, brusc, toți “finanțatorii” au început să dispară. Este și cazul Rapidului, care s-a zbătut în insolvență în ultimii ani și, inevitabil, a ajuns să falimenteze.

Este momentul ca Rapid să renască. Să se întoarcă la origini, iar cei care pot face să se întâmple asta sunt cei care au pătimit cel mai mult lângă echipă: Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, pătimașii suporteri ai echipei de lângă Podul Grant.

Este momentul unui restart al istoriei alb vișinii in perioada romantică … sintagma reprezentativă pentru rapidistul de rând, “mai bine o bară frumoasă decât un gol urât” trebuie sa revină in prim plan.

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului își propune să renască spiritul Rapidului.

Alătură-te proiectului si haide să scriem istoria impreună!