Egal pe viscol cu AS Singureni

Duminica 25 februarie ne-am strans iar pe terenul Coresi pentru un nou meci test impotriva unei echipe de liga a 4-a, de data aceasta: AS Singureni (locul 2 in liga a-4-a Nord Giurgiu).

Disputat pe o vreme aproape imposibila, la minus 10 grade si ninsoare pe alocuri viscolita, partida a demonstrat inca o data ca din punct de vedere sportiv Frumosii Nebuni ai Giulestiului si-au facut temele, scorul final de 1-1 cu una dintre candidatele la promovarea in Liga a 3-a nelansand loc de interpretari. Am avut un joc tactic extrem de bun, blocul defensiv functionand aproape fara greseala.

Primul gol al partidei a fost inscris de giurgiuveni, scorul de 1-0 pentru oaspeti fiind cel ce s-a mentinut pana la pauza cu mentiunea ca portarul nostru, Ionut Alexandru, a aparat si o lovitura de la 11 m pe finalul primei reprize,

Certati la pauza de antrenor, baietii s-au mobilizat mult mai bine in repriza secunda, egalarea venind repede, imediat dupa pauza prin Raiu Rares. A urmat o serie interminabila de ratari (una Raiu Rares si patru in dreptul lui Mihai Gheorghe), unele in situatii de singur cu portarul, sansa giurgiuvenilor facand ca scorul sa ramana egal pana la final.

Un nou test reusit, o noua seara frumoasa alaturi de capriori pe o vreme mai mult decat neprielnica. “Cutia visurilor” a strans si ea suma de 380 lei, ce va fi varsata in bugetul clubului, completand sumele stranse din cotizatii ce asigura in acest moment functionarea ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului.

Leave a Reply