Egali cu Carmen Bucuresti

A mai trecut o partida de verificare, de data aceasta impotriva lui FC Carmen Bucuresti (ocupanta locului al saptelea din liga a 4-a), meci incheiat nedecis, dar cu multe goluri: 3-3.

Prima repriza a carei lovitura de incepere a fost data de omul ce face cat un muzeu al Rapidului: dl. Gheorghe Scurtu a fost dominata de baietii nostri care conduceau la pauza cu 3-0 (1 gol Pavel Daniel, 2 goluri Gheorghe Mihai), asta si pe fondul unei relaxari a celor de la Carmen si a introducerii in teren a mai multor rezerve.

Dupa pauza lucrurile s-au schimbat, Carmen a dominat si a inscris de trei ori facand ca meciul sa se incheie la egalitate: 3-3. De data aceasta noi am rulat tot lotul, iar ei au introdus mai multi dintre titulari lucru ce a facut ca balanta sa incline in favoarea trupei conduse de fostul jucator al Rapidului, dar si al Stelei: Adrian Matei.

Prezenta suporterilor buna, micuta tribuna de pe Coresi fiind plina, asta in conditiile in care galeria sustinuse si echipa de handbal feminin in partida cu CSM Bucuresti in urma cu cateva zeci de minute.

“Cutia visurilor” a strans si ea fonduri pentru echipa in valoare de 481 lei, bani ce vor fi adaugati la bugetul asigurat de catre membrii cotizanti ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului.

Galerie foto:

Leave a Reply