Etapa a noua jucam pe Giulesti

Duminica 28 octombrie de la ora 15:00 Giulestiul ne cheama!

Etapa a noua a seriei a doua Liga a 5-a Bucuresti ne readuce ACASA, unde infruntam ACS Mexic una dintre contracanditatele la promovarea in esalonul superior conform liniei de clasament.

Duminica toate drumurile duc catre stadionul “Valentin Stanescu”, iar batranul Giulesti trebuie sa devina “groapa cu lei” pentru “mexicani”.

Intrarea este gratuita si se va face exclusiv la tribuna a doua, singura parte a stadionului deschisa spectatorilor la acest meci. Nu vor lipsi biletele de colectie, tricourile (unde am avut grija sa completam stocurile cu marimile care nu mai existau) si speram sa aveti parte si de o mare surpriza daca lucrurile se misca in timing-ul propus.

Hai Rapidu’!!!

duminica 28 octombrie // 15:00h
Stadion Giulesti Valentin Stanescu
ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului – ACS Mexic

intrare libera

Liga 5 Bucuresti

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului
ACS Mexic

Comments (2)

  1. ” Nu vor lipsi biletele de colectie, tricourile (unde am avut grija sa completam stocurile cu marimile care nu mai existau) si speram sa aveti parte si de o mare surpriza daca lucrurile se misca in timing-ul propus.”

    fulare ? 😉

    • Administrator

      In iarna vom face si fulare/esarfe. Fiind un buget asigurat exclusiv de catre noi am fost limitati in actiunile de marketing si cel putin in prima faza ne-am axat pe tricouri ca si materiale promotionale.

Leave a Reply