MECI ANULAT / Etapa a sasea: deplasare la Milanneto

Din motive organizatorice care nu tin de noi, ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului, meciul impotriva Milanneto nu va mai avea loc, adversarii nostri neputand sa stranga un “11” pentru a disputa meciul.

Se pare ca in acest weekend prelungit am avut parte de intamplari in final benefice si pentru suporteri si pentru echipa, ne-am incarcat bateriile la soare si suntem gata sa revenim pentru finalul de retur.

Revenim in timp util cu informatiile legate de meciul din acest weekend, duminica tot pe Coresi de la ora 18:00.

 

Etapa a 6-a a returului Ligii a 5-a Bucuresti se incheie miercuri, pe 2 mai, in nocturna pe micuta arena Coresi.

Jucam intr-un meci considerat in deplasare impotriva CS Milanneto, echipa de pe locul al saselea. Dupa ce in ultimele doua partide am trecut de la agonie la extaz (prima infrangere in Liiga a 5-a, respectiv prima victorie pe Giulesti), speram sa reinnodam sirul rezultatelor pozitive printr-o victorie miercuri.

Venim dupa mini-vacanta de 1 mai, vom vedea cine se reconecteaza mai repede la competitie miercuri seara de la ora 21:00 pe Coresi.

Ca de obicei intrarea este libera, am editat insa o serie redusa de bilete de colectie, fara valoare fiscala, ce vor fi inmanate fiecarei persoane ce alege sa doneze in “Cutia Visurilor”. Hai Rapid, nu te opri!

miercuri 2 mai, ora 21:00
Stadion Coresi
C.S. Milanneto – A.C.S. Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului

#fiiacolo #TUestiRapid #recladimcesastricat #prinnoiinsine

Leave a Reply