Etapa a treia: vs AFC Rapid

Debutul in Liga a 4-a a fost unul dificil, si dupa un egal in deplasare cu Victoria Bucuresti (echipa de mijlocul clasamentului sezonul trecut) si o infrangere la limita cu Bucharest United (echipa de pe locul al 5-lea sezonul trecut), speram ca a venit si momentul primei victorii.

Etapa a treia ne aduce in fata AFC Rapid, echipa care se afla in litigii cu FC Rapid 1923 pentru palmares si sigle, in fond una dintre societatile pe care a functionat Rapidul in era Copos chiar si in perioada “eurofantastica”. Dar vremurile si interesele se schimba, AFC Rapid nu mai are sustinere aproape de nicaieri si se lupta sa supravietuiasca in L4 bucuresteana.

Nu e un meci al orgoliilor, o sa fie un meci obisnuit de campionat pe care speram sa-l castigam. Si de ce spunem asta? Pentru ca atunci cand am pornit proiectul ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului am intors spatele luptei pentru putere si jocurilor de interese din jurul Rapidului si am dat nastere unui club sustinut integral de catre suporteri. Am pornit de jos si incercam cu pasi mici dar siguri sa ajungem cat mai sus cu putinta. E vorba despre fotbal si placerea jocului, e vorba despre suporteri care canta 90 de minute in tribune, e vorba despre spiritul pe care l-am pierdut undeva in goana dupa bani si trofee.

Pasul urmator: etapa a treia

AFC Rapid – ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului
marti 3 septembrie // ora 17:15
Stadion Granitul Ion Tiriac

Leave a Reply