FC Metaloglobus 2 – ACS Rapid FNG 0-3

FC Metaloglobus 2 – ACS Rapid FNG 0-3 (0-2)

Am disputat un nou meci test împotriva unui adversar direct în sezonul următor de L4, Metaloglobus 2, echipă ce a terminat pe locul al 10-lea sezonul trecut de L4.

Meciul s-a disputat de la ora 10:00 pe terenul Metaloglobus, cu suprafața sintetică, lucru ce ne-a ajutat să ne testăm și pe o astfel de suprafață după ce în ultimele săptămâni ne-am antrenat și jucat pe gazon natural. Foarte cald în ciuda orei matinale, la nivelul gazonului fiind peste 40 grade, dar asta nu a oprit echipele să pună osul și să avem un meci disputat.

Am câștigat cu 3-0, goluri marcate de Militaru, Jianu si Spataru, dar nu asta e important ci faptul ca începe să se sudeze o echipă, un lot cu care să abordăm liga a 4-a, noii veniți s-au integrat cu succes și privim cu optimism obiectivul pe care ni l-am propus pentru sezonul viitor: adică crearea unei echipe și clasarea în prima jumătate a clasamentului.

După amiaza de la ora 18:00 echipa a doua, înscrisă în L5, dispută un amical împotriva Sport Team pe baza Juniorul – IOR.

Hai Rapidu’!🇱🇻

#FrumosiiNebuniaiGiulestiului #farapatroni 
#liga4 #GlasulRotilordeTren #Locomotiva

Leave a Reply