Final de sezon in berceni cu mexicanii

Ultima partida a sezonului regulat ne-a gasit in capatul Berceniului, mai exact in curtea fostei fabrici Vulcan unde se gaseste stadionul Fratia despre care v-am mai povestit in urma cu cateva etape la meciul cu Atletico. De data aceasta adversar ne-a fost ACS Mexic, echipa impotriva careia am catigat in tur una dintre ultimele partide disputate pe Giulesti.

Duminica la 10:00 A.M. eram prezenti pe stadionul Fratia si in pofida unui excel de zel anuntat initial de catre jandarmerie ce nu voia sa ne lase decat 30 in tribuna si pe baza de buletin, am intrat cu totii fara restrictii. Meciul a inceput greu ca orice dimineata de duminica dar am reusit sa marcam prin Tanase dupa o faza de atac prelungita: 1-0.

A urmat ca Andrei Dumitrescu sa-si treaca numele pe lista marcatorilor, 2-0, si cei care nu au fost prezenti ar spune ca a fost un meci usor. Nu a fost chiar asa, “mexicanii” punandu-ne reale probleme si reducand din diferenta pana la pauza. Meciurile pe terenuri de iarba, mai ales de calitate slaba cum e cel de la Fratia nu ne sunt deloc favorabile. Suntem obisnuiti sa jucam cu pase multe la firul ierbii, suntem obisnuiti cu sinteticul aproape perfect de pe Coresi si ar trebui sa incepem sa “citim” si astfel de terenuri atat de prezente in ligile inferioare.

Dupa pauza am fost ceva mai vioi, am ratat mult dar am si inscris de doua ori: sut sec al lui Zamfir de 3-0 si un gol superb al capitanului Madalin Ivascu dupa o patrundere pe partea stanga si un sut imparabil la coltul lung. “Telefoanele” de la Cesena incep sa sune din nou :).

Incheiem sezonul regulat pe primul loc, o performanta deloc de neglijat. 18 meciuri, 16 victorii, 1 egal si o infrangere. 72 de goluri marcate, 16 primite (cea mai buna aparare din Liga a 5-a), 49 de puncte acumulate.

Urmeaza meciurile de clasament care vor decide in acelasi timp si cine ajunge direct in Liga a 4-a, respectiv cine va juca baraj. In acest moment nu ne stim adversarul, vom jucam ori cu AFC Calcio, ori cu Politehnica II, in functie de rezultatul restantei pe care o are de disputat Politehnica II impotriva AS Olimpic.

Acest meci disputat tur/retur va decide cine ajunge fara baraj in Liga a 4-a. Notati in calendar 5 si 12 mai! Cu totii alaturi de capriori! Sezonul s-a incheiat, greul abia incepe!

Hai Rapidu’!!!

Leave a Reply