Giulestiul, Giulestiul ne cheama

Duminica 22 aprilie are loc a 5-a etapa a returului ligii a 5-a. Prin eforturi sustinute ne întoarcem acasa, stadionul atât de drag noua, Giulesti Valentin Stanescu ne este gazda în confruntarea cu AS Atletico. Echipa vrea si trebuie sa demonstreze ca ultimul meci a fost un accident si in ciuda tuturor absentelor cauzate de accidentari mizam pe un rezultat pozitiv si o prima victorie pe stadionul Giulesti.

Saptamana care tocmai a trecut ne-a adus si o prima confirmare ca lucrurile facute asezat, cu pasi mici dar siguri sunt cele care pun bazele unei fundatii solide peste care sa construiesti viitorul: Certificatul de Identitate Sportiva al asociatiei emis de catre Ministerul Tineretului si Sportului a ajuns in posesia noastra.

Urmeaza alti pasi facuti in atingerea obiectivelor asociatiei: crearea unei baze solide de copii si juniori crescuti si educati in spiritului Rapidului si a unei echipe de seniori al carui obiectiv sa fie an de an promovarea in esalonul superior, in paralel cu atragerea langa proiect a tuturor celor ce au renuntat sa mai vina la stadion odata cu era moderna a istoriei Rapidului.

Precizam ca intrarea este libera și am tiparit și pentru aceasta partida o serie limitata de bilete de colectie, fara valoare fiscala, ce vor fi oferite tuturor celor ce aleg sa doneze in “Cutia visurilor“. Am pregătit și câteva modele noi de tricouri, stickere si bineinteles programul de meci.

Tinem sa reamintim și faptul ca sambata, cu o zi inainte de meci, magazinul online o sa fie disponibil pe www.acsrapid.ro!

ACS RAPID FNG – AS Atletico
duminica 22 aprilie ora 16:00
Stadion Giulesti

Liga 5 Bucuresti

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului
AS Atletico

Leave a Reply