Deplasarea din Stefan cel Mare s-a incheiat nedecis

CS FC Dinamo vs ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului
0-0

A trecut si cel mai important joc de pregatire pe care l-am avut pana in prezent. Am jucat impotriva locului patru din liga a patra, cu determinarea asteptata de tribuna, meciul incheindu-se cu un sec 0-0 si asta in conditiile in care ne-au lipsit patru dintre titulari.

Rezultatele sportive din amicale nu pot decat sa ne dea sperante, sa ne faca sa intelegem potentialul proiectului pe care l-am pornit acum jumatate de an si sa ne faca sa perseveram in ceea ce facem.

Dar hai sa vorbim un pic despre meciul de sambata ce s-a desfasurat de la ora 10:00 pe terenul al doilea din baza sportiva Dinamo. Chibitii au fost ca de obicei alaturi de echipa, intalnindu-se la ora 8:30 la stadionul Giulesti de unde au plecat in grup compact spre stadionul din Stefan cel Mare. Drum fara incidente dar cu pofta de bere si cantece despre Rapid. Pe stadion recitalul a continuat, in toata baza sportiva Dinamo rasunand timp de doua ore cantecele “visinii”.

Meciul a fost dominat de cei de la Dinamo care au si ratat un penalty, aparat de portarul nostru, in minutul 63. Cainii au jucat sus, incercand sa recupereze repede balonul si sa porneasca catre poarta noastra. Noi jucand in aparare un 4-1-4-1 si inchizand spatiile cu o miscare permanenta, i-am anahilat eficient nedandu-le prea multe sanse sa ajunga in fata portii. In atac am jucat in deja consacratul 4-3-3, dar improvizatia a fost atacantul central care din cauza absentelor mentionate mai sus, a fost transferat la acest meci din centrul apararii in centrul atacului, unde nu s-a descurcat rau, hartuind incontinuu defensiva alb-rosiilor. In minutul 85 am fost foarte aproape de o victorie in extremis cand dupa o aruncare de la margine si o protejare foarte buna a mingii am fost la un pas de gol. Am aratat multa rautate in joc, de cateva ori lucrurile degenerand inspre zona cartonaselor, iar determinarea a facut sa incheiem meciul la egalitate cu echipa ce se afla la un singur loc de podium in liga a patra.

Urmeaza in luna februarie inca trei meciuri amicale inainte de inceputul oficial al returului ligii a cincea, iar noi va asteptam alaturi de alb visinii in tribuna.

Haaaaaai Rapiduuuuuu!

Leave a Reply