Iesim din cupa cu capul sus

O zi de miercuri din octombrie, ora pranzului, ne-a gasit pe stadionul Coresi unde in turul al doilea al Cupei Romaniei am intalnit unul dintre cei mai puternici adversari pe care ii puteam intalni: FC CS Dinamo, echipa ce se afla la ora jocului cu noi pe locul al doilea in Liga a 4-a dupa ce tinuse in sah in ultima etapa pe CSA Steaua.

Ne-am pregatit cu o echipa foarte stransa incercand sa blocam adversarul in zona centrala si sa-i nu-i dam timp de gandire pe flancuri printr-un pressing care a functionat aproape perfect. Meciul a fost foarte tacticizat, vioi ca desfasurare, fara multe ocazii de poarta dar cu multa ardoare in teren. Am numarat o bara pentru Dinamo si inca doua ocazii periculoase, respectiv doua situatii de gol foarte bune pentru noi.

Din pacate am primit gol tarziu, in minutul 88, dupa o faza fixa de pe partea dreapta a atacului dinamovist, centrare in careul de 16m, marcaj larg din partea noastra si alb-rosii marcheaza pacalindu-l pe Mihai Cristofor, titularul dintre buturile noastre din aceasta partida.

Capul sus baieti! Pentru ca dupa un asemenea meci cu toata amaraciunea golului primit atunci cand toti ne gandeam la reprizele de prelungiri, meritati sa-l tineti sus.

Am inceput in formulat: Cristofor – Gradinaru (c), Zamfir, Petrache, Tanase – Ioan, Ciofu, Anca – Mateianu, Badragan, Dumitrescu, pe parcurs intrand si Raiu, Zanoaga, Dinu si Chelu.

turul al 2-lea // Cupa Romaniei

ACS Rapid FNG – FC CS Dinamo 0-1 (0-0)

Hai Rapidu’!!!

 

Leave a Reply