In deplasare cu Sport Team duminica dupa-amiaza

Capriorii au promis revansa la sfarsit de saptamana!
In schimbul ratarilor, cei care ne-au ascuns cel mai des golul in meciul de miercuri, si-au asumat cate un gol de fiecare duminica. Pariul este facut.

Auer si Baratky isi asumau destul de des inaintea unor partide importante minim cate un gol, cel mai cunoscut episod fiind finala impotriva celor de la Venus, dupa noaptea de arest:
”(…) -sa stiti, insa, ca ati fost fost eliberati pe cautiune. Iar cautiunea inseamna rejucarea semifinalei. Tot la noi, in Giulesti pe 21 mai. (Costica Bauer-Ardeleanu)
-Si daca batem iar?
-Nu mai are ce spune. Eu cred ca n-o sa va mai multumiti cu 2-1(…)
-Partea mea e de doua goluri (Baratky)
-Poti sa ma treci si pe mine cu doua (Auer)”

Dupa cum aminteam din Glasul Rotilor de Tren la inceputul lunii, Mai este speciala pentru Rapid si vom descoperi de ce impreuna: pagini de istorie importante scrise, nume de legenda ale caror zi de nastere se intampla in mai, propriul nostru drum.

Duminica trecuta a fost spectacol completat de o ploaie de goluri pe o vreme care nu ti lasa racoritoarea din mana, prognoza arata ca se lasa cu repetitie: duminica, ora 17:00 pe stadionul Coresi.

ACS SPORT TEAM – ACS RAPID FNG

duminica ora 17:00 / stadion Coresi

Hai Rapid, nu te opri!

#RapidGiulesti #FrumosiiNebuniaiGiulestiului #RAPID #TuestiRapid#fenomenulnudispare #recladimcesastricat #prinnoiinsine #altfel#fotbaldinpasiune #farapatroni #faracompromis #obligatoriuinainte#glasulrotilordetren #Mai #baratky #titusozon #cantatribuna #cantaintruna

Leave a Reply