In premiera duminica: program de meci

Pentru suporterul rapidist de rand fiecare meci pe Giulesti era prilej de sarbatoare, prilej de a se intalni cu prietenii cu cateva ore inainte de meci, de a sta la un “pahar de vorba” si apoi intrarea in stadion, locul preferat, citirea ziarului de sport si a programului de meci …

Sunt lucruri ce faceau parte din rutina suporterului rapidist, iar daca stai de vorba cu oameni ce populau pe vremuri peluza veche a Giulestiului, care au mers ani la randul pe acelasi scaun, povestile lor pot parea iesite din comun in zilele noastre,
 
Incercam sa facem lucrurile #altfel, sa readucem #boemia in tribunele batranului Giulesti. Nu sunt doar vorbe in vant, nu sunt vorbe aruncate pentru imagine, vrem ca ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului sa fie un catalizator al revenirii pe stadion a acestei tipologii de suporter, vorba aia: galeria cu cantecele, “chibitii” cu analiza meciului.
 
In sprijinului acestei idei vom tipari programe de meci pentru duminica, programe ce sa vor gasi la shop-ul de la intrarea in tribuna. Lasam cuprinsul si detaliile pentru duminica la “rasfoire”.
 
Duminica 1 aprilie de la ora 15:00, ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului infrunta pe stadionul “Valentin StanescuVK Soccer intr-un meci ce conteaza pentru returul Ligii a 5-a. Intrare Libera!
 
Hai Rapidu’!
#TUestiRapid

Leave a Reply