Infrangere in primul amical

Primul amical de pregatire al sezonului 2019-2020 ne-a adus si prima deplasare serioasa in afara Bucurestiului si cel mai probabil ne-a pus in fata celui mai puternic adversar intalnit pana acum.

Duminica pe 14 iulie ne-am deplasat la Brasov la invitatia celor de la SR Brașov, echipa ce anul trecut a ocupat locul al 5-lea in L3 si care se afla in acest moment in plina perioada de pregatire. Invitatia lor ne-a luat oarecum prin surprindere, dar am onorat-o desi la ora meciului urma sa avem doar o saptamana de antrenamente si peste 15 nume noi de jucatori in loturile cu care vom aborda in sezonul ce vine L4 si L5.

Meciul desfasurat pe fostul stadion Tineretului Brasov, actualmente Silviu Ploesteanu a pus fata in fata doua echipe diferite din punct de vedere al valorii si al stadiului de pregatire cu un plus pentru formatia gazda, lucru ce a facut la pauza sa avem pe tabela un 3-0 in favoarea lor. In repriza a doua pe fondul rularii intregului lot de catre SR Brasov, capriorii au fost mai prezenti in atac, au inscris de doua ori prin Tiberiu Zamfir si au dus scorul final la 4-2.

In tribune duelul a fost mult mai echilibrat, cu un plus pentru t2 Rapid, cei aproximativ 100 de fani ce au facut deplasarea cantand pe tot parcursul meciului si incurajandu-i pe capriori.

Un meci test util in fata unui adversar puternic, ce ne arata ca pentru a ajunge sus trebuie sa tragem tare la antrenamente in perioada urmatoare. Asteptam noii veniti sa se integreze si va asteptam alaturi de noi la urmatoarele amicale ale verii pentru a analiza impreuna stadiul pregatirii.
› 20 iulie Royal București (L5)
› 27 iulie Bucharest United (L4)
› 03 august Agricola Borcea (L3)
› 11 august AS Mihăilești (L4)
› 17 august ACS Power Team (L5)

Multumim gazdelor de la Brasov pentru ospitalitate si ii asteptam la o revansa in Bucuresti cu proxima ocazie!

Hai Rapidu’!
#fotbalulestepentrusuporteri

Leave a Reply