Ion Manu va da lovitura de start duminica

Intr-o lume din ce in ce mai superficiala, incercam sa facem lucrurile #altfel. Rapidul anilor ’80, probabil cei mai negri ani din istoria fotbalului feroviar, este #Rapidulboem despre care am ascultat in povestile parintilor nostri; Este Rapidul contrastelor, care reuseste in ’87 sa ajunga in semifinalele Cupei Romaniei unde este eliminat de Steaua dupa un gol primit in minutul 90, dar care in acelasi an retrogradeaza din nou in divizia secunda. Este Rapidul lui Manea, Ispas, Damaschin, Ion Ion, Paraschiv, Cojocaru, Petre sau Manu. Si ne oprim aici, desi lista putea continua.

Ion Manu, portarul Rapidului de la sfarsitul anilor ’70-inceputul anilor ’80, “Manusa” asa cum il poreclise fostul sau coleg si prieten Bartales, va fi prezent duminica pe stadionul Rocar incepand cu ora 13:00, pentru a da lovitura de incepere a meciului dintre ACS Electrica si ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului. Si pentru ca in cateva zile va urma si ziua sa de nastere noi ii vom ura anticipat “La multi ani” pregatindu-i doua surprize: prima este emiterea biletelor de colectie de la acest meci cu chipul sau pe ele, iar a doua o va afla la fata locului.

Va asteptam si pe voi in tribune pentru acest eveniment deosebit si pentru un meci de fotbal boem in spiritul Rapidului!

Duminica 18 martie, ora 13:00, stadion Rocar
ACS Electrica – ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului

Leave a Reply