Jurnalul de la miezul noptii

Munca echipei tehnice si a jucatorilor pe teren si la antrenamente este dublata de munca de birou pentru bunul mers al asociatiei. Sunt oameni care fac asta in regim de voluntariat din pasiune, de multe ori seara dupa ce ies de la munca dintr-un simplu motiv: pentru ca pasiunea lor este Rapid, iar credinta lor, in ciuda tuturor piedicilor si a cuvintelor grele ce “se aud”, este ca un Rapid sustinut inclusiv financiar de catre suporteri este modelul corect si sustenabil de a reporni la drumul pentru regasirea identitatii.

Astazi s-au stabilit bugetele pentru sezonul ce vine, s-au pus la punct actiuni de marketing pentru viitorul apropiat pe care le veti observa cat de curand, s-a incercat gasirea unor noi surse de venituri, s-au realizat acte ce tin de functionarea birocratica a unei asociatii si nu in ultimul rand s-a discutat despre programul echipei pentru urmatoarele trei luni.

Au fost si vor mai fi momente grele, dar suntem constienti ca trebuie sa strangem din dinti si sa mergem inainte, urmeaza un sezon in care tintim locul 1 in Liga a 5-a si #promovarea, iar pentru a indeplini asta trebuie sa tragem tare.

#voluntari #ceidinspate #recladimcesastricat #acsrapid #frumosiinebuni

Maine lasam excel-urile deoparte si ne reluam locul in tribuna la primul test de pregatire al baietilor de pe gazon. De la ora 20:00 pe arena Coresi va rasuna la unison din toate piepturile: Hai Rapidu’!

Leave a Reply