Lacrimi visinii

Etapa a patra a ligii a 5-a Bucuresti.

Dupa-amiaza de duminica in Berceni, Bucuresti unde ne-am deplasat pentru a intalni Inter Galaxy  pe Sud Arena. Un joc ce trebuia sa se desfasoare initial pe arena Coresi, dar pe care oficialii formatiei gazda au ales pana la urma sa-l dispute pe Sud Arena, pe un teren micut, locul unde Inter Galaxy disputa meciurile de acasa.

A fost un meci anost, capriorii nu s-au regasit dupa ce au primit primul gol undeva la finalul primei reprize dupa o greseala flagranta pe partea stanga a apararii noastre. Singurele ocazii in contul nostru au fost in prima repriza la scorul de 0-0 cand Mateianu a scapat singur cu portarul dar in locul unui sut sau al unui dribling a ales o pasa catre Tanase aflat in pozitie de offside; Zece minute mai tarziu dupa o invalmaseala in careul gazdelor mingea ajunge la Badragan care incearca un lob peste portar, dar acesta salveaza in extremis.

Repriza secunda nu are istoric, minge pierduta la mijlocul terenului, iar numarul 11 de la gazde dupa un duel 1 vs 1 cu Petrache duce scorul la 2-0, acelasi numar 11 tripland avantajul gazdelor 10 minute mai tarziu dupa o pasa primita in spatele apararii noastre. Nimic de remarcat in contul nostru in afara de un cartonas rosu primit de Rares Raiu care riposteaza la lovitura unui adversar ce primeste la randul lui cartonasul rosu.

Partida ne-a amintit de 99% din deplasarile Rapidului, atat prin indarjirea din teren a gazdelor cat si a suporterilor acestora.

Finalul de meci ne-a regasit în fata unui moment cu care oficial ne intalnim pentru prima data si care trebuie tratat cu atentie: prima infrangere oficiala. Dupa ultimul fluier am continuat sa le transmitem mesaje de incurajare baieților nostri incă 30 de minute, important fiind sa trecem peste acest moment cu totii, sa ne reconfirmam increderea in potentialul lotului si sa nu ne abatem de la drumul nostru.

Avem un drum si nu ne vom opri, avem un vis si nu ne vom trezi. Obligatoriu inainte!

Cutia visurilor a strans 1090 lei la acest meci.

Comments (2)

  1. Dincolo de rezultat și de jocul mai puțin reușit, rămâne o experiență utilă de pe urma căreia fiecare dintre băieți sunt sigur că a învățat câte ceva, pe cont propriu, după ce și-au făcut, vrând-nevrând, introspecția; astfel de experiențe sunt benefice pentru a evolua, pentru a crește și pentru a întări caracterul/personalitatea băieților.

    Vor mai exista momente dificile pe parcursul campionatului și este important ca astfel de experiențe să fie luate ca atare și să fie privite de băieți ca pe oportunități de a învăța mai mult decât de obicei. Putem să ne bucurăm în continuare de fotbal și de faptul că avem parte de o echipă unită, inimoasă și care știe să continue lupta pentru promovare, chiar și după o bătălie pierdută; acest amar trece repede și bucuria de a juca fotbal îi va lua locul curând.

    Capul sus, băieți!

  2. Multumim pentru incurajari!

Leave a Reply