Meci intrerupt

Duminica 7 octombrie a avut loc etapa a 6-a a ligii a 5-a Bucuresti in care am intalnit in deplasare VK Soccer, echipa infiintata de fosta mare glorie a Rapidului Viorel Kraus. Un meci in familie am spune, pe Stadionul Progresul Spartac, acolo unde VK Soccer disputa meciurile de acasa.

Meciul a inceput cu dominarea noastra si un 2-0 rapid in primele 20 de minute ale partidei. A urmat o avalansa de goluri, astfel ca undeva in minutul 55 scorul era 3-3. A fost minutul in care arbitru a fluierat oprirea meciului dupa ce un grup de persoane venite din afara arenei a atacat suporterii aflati in tribuna noastra. Dupa incheierea evenimentelor atat jucatorii nostri cat si cei ai VK Soccer au dorit reluarea meciului, lucru cu care arbitrul nu a fost de acord si a fluierat finalul partidei.

“N-a fost nicio agresiune la adresa jucătorilor. Dintre fotbalişti, antrenori, arbitri, oficiali, nimeni n-a avut de suferit. Eu, fiind pe bancă, n-am surprins de la început momentul, dar am văzut că un grup de persoane a năvălit în stadion, către suporterii rapidişti din tribună”, a spus, pentru ProSport, Viorel Kraus junior, patronul şi antrenorul echipei VK Soccer.

Urmeaza sa aflam miercuri la comisia de disciplina ce urmeaza, atat noi cat si adversarii nostri de duminica dorind sa terminam aceasta partida pe gazon.

Hai Rapidu’!!!

Leave a Reply