O dupa-amiaza frumoasa de duminica

Duminica ora 16:00, ora de seria A, am întâlnit locul intai al campionatului intr-un meci capital pentru noi.

Din primul minut băieții noștri au arătat o cu totul altă față după înfrângerea din etapa precedentă.

Minutul 25 după o pasă în adâncime trimisă de fundașul nostru la marcaj, Dumitrescu face preluare printre doi adversari, dar trage prea încet ca să învingă portarul. Sase minute mai târziu, după o centrare de pe partea stângă a lui Tănase, portarul scapă mingea și cu noroc ajunge la Ciofu Alexandru, acesta din urmă scutură plasa pentru prima oară.

ACS Rapid FNG – AS Atletico 1-0

Adversarii noștri au ajuns sporadic la noi în careu mulțumindu-se doar cu aruncatul mingilor la bătaie în centrul apararii noastre.

Minutul 55 al doilea cartonaș galben primit de Mateianu Claudiu, imediat antrenorul principal Iulian Branzelof riposteaza printr-o mișcare tactică: coboară atacantii laterali in linia celor doi interi astfel încât să realizeze blocul defensiv 4 1 4.

Zece minute mai tarziu pasă de maestru în spatele liniei adverse  oferită de Dinu Florin către noul intrat Bădragan Ionuț, acesta din urmă ratând o ocazie monumentală de singur cu portarul. Minutul 70 același Bădragan Ionuț face penalty pentru ai noștri, execută Zamfir, 2-0!

Minutul 85 după o faza de manual a jucătorilor noștri, gol Ciofu, dopieta și impresarii nu știu de unde a răsărit acest jucător de fotbal în sală pe care l-am transferat de la Touloun Elite. Cremonese e pe fir, la fel si Spezia 🙂

Urmeaza meci greu in deplasare impotriva lui VK Soccer, duminica 7 octombrie ora 18:00, stadion Progresul Spartac.

Hai Rapidu’!!!

Comments (1)

  1. Hai Rapidu’!

Leave a Reply