Oficial castigatorii seriei a 2-a a ligii a 5-a

O noua etapa, o noua victorie pentru baietii nostri
ACS Sportul D&A – ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului
1-4 (0-1)

Ne-am deplasat pe stadionul Rocar din Berceni unde isi disputa meciurile de pe teren propriu echipa studenteasca antrenata de catre fostul jucator al Rapidului: Daniel iftodi.

O duminica superba de sfarsit de martie, vreme perfecta de fotbal si cantece care au rasunat pe parcursul a doua ore de pe stadionul din Drumul Gazarului.

Am inceput ca de obicei in ultimele partide in forta si in minutul 5 deschidem scorul dupa un corner executat perfect de Tanase si o lovitura de cap a lui Andrei Dumitrescu care inscrie din nou dupa o lunga perioada de ineficacitate si bifeaza un meci bun. Prima repriza ne mai aduce o ocazie mare cand Mateianu rateza singur cu portarul dupa o recuperare a lui Roberto Alexe, pasa catre Catalin Gulioiu si acesta verticalizeaza pentru Mateianu.

Repriza a doua ne aduce desprinderea pe tabela de marcaj, Tanase in doua randuri (62 si 94), respectiv Gulioiu Catalin (min. 77) dupa o lovitura libera obtinuta de noul intrat Ciofu.

Patru goluri marcate, unul primit si suntem matematic castigatori ai seriei a doua a Ligii a 5-a indiferent de ceea ce se va intampla in ultimele doua etape.

Multumim baietilor din teren si celor din tribune care au tinut aproape in acest sezon si au facut aceasta prima performanta a echipei posibila, de asemenea si celor de pe banca de rezerva: Iulian Branzelof (antrenor principal) si Dumitru Costin (secund).

Urmeaza ultimul meci acasa, duminica viitoare, impotriva Benfica Nova Geracao unde va asteptam pe toti alaturi de noi!

Hai Rapidu’!

Leave a Reply