Pregatirile pentru L4 continua

Deși informațiile despre echipă au fost mai puține în această perioadă de pregătire, antrenamentele au continuat și sâmbătă am disputat și un meci amical împotriva Bucharest United, echipă ce s-a clasat pe locul al 5-lea în L4 sezonul trecut. Rezultatul a fost 3-2 pentru Bucharest United, noi conducând cu 2-1 până spre finalul meciului.

Din punct de vedere al pregătirii fizice cei de la Bucharest United au fost peste noi, de unde și rezultatul pe tabela de marcaj, totuși sperăm că până la începutul campionatului să ajungem cât mai aproape de forma maximă.

Am perfectat și primele transferuri ale verii: Sima Ercan Georgel și Crăciun Alexandru (amandoi au făcut junioratul la Juventus București, actuala Daco Getica și se anunță jucători de bază în noul sezon), Gâdea Vasile Alexandru, Munteanu Gheorghe Adrian, Cosmescu Niculae Alexandru, Papiu Alexandru (veniți de la Vis de Bucuresti).

Urmează mâine, 3 august, două meciuri de pregătire pentru echipa de L4 vs Metaloglobus 2 București, iar pentru echipa de L5 vs CS Sport Team.

Mai avem trei săptămâni de pregătire în care vom trage tare pentru noul sezon!

Hai Rapidu’!🇱🇻

#FrumosiiNebuniaiGiulestiului #farapatroni 
#liga4 #GlasulRotilordeTren #Locomotiva

Leave a Reply