Prelungiri, la final… de sezon

AMF București a decis suspendarea etapei weekendul trecut, evident, din cauza vremii, terenurile de fotbal transformându-se în mocirle impracticabile. Rezolvarea problemelor legate de infrastructura dedicată sportului trebuie proritizată de către toate parțile implicate.

Programul echipei noastre, Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, se decalează, deci, cu o săptămână, ceea ce este relativ bine, căpriorii menținându-și forma astfel:

  • 21 aprilie, se reiau meciurile amânate etapa trecută
  • 5 mai, turul pentru promovare, împotriva echipei clasate pe locul al II-lea in seria I a ligii 5
  • 12 mai, returul barajului de promovare
  • 19 mai, turul meciului care stabilește, mai mult simbolic, echipa de pe locul I în liga 5
  • 26 mai, returul și momentul în care liga 5 are un clasament final compilat din cele doua serii

Promovarea se va stabili, deci, în perioada 5-12 mai și incheiem povestea noastră în liga 5 pe 26 mai când liga 5 va avea o singura ocupantă a locului I, loc pe care ni-l dorim deasemenea, la pachet, împreună cu promovarea.

Ne pregătim pentru primul titlu sportiv din istoria Rapidului nostru, crescut de rapidiști. Luna mai va fi una specială pentru echipă, membrii asociației și rapidiștii care ne-au fost alături, fiecare cum a putut, în acești doi ani. Desfașurarea programului și ce am pregătit pentru acest final de sezon, vom anunța pe site și pe pagina #Facebook a berii noastre, Locomotiva.

#Impreuna pentru #promovare

Hai Rapidu’ din Giulești, luptă dacă ne iubești! 🇱🇻

Leave a Reply