Prezentare lot (1)

Haide sa facem cunostinta cu Frumosii Nebuni de pe gazon!

Am pornit la drum in urma cu 8 luni de zile cand nimeni nu ne dadea vreo sansa, poate nici chiar unii dintre noi. Am construit incet, pas cu pas, am invatat din greseli, am perseverat, am crescut din punct de vedere sportiv, iar duminica pe 11 martie debutam oficial in Liga a 5-a. Chiar fara drept de promovare noi vom respecta fotbalul si ne vom prezenta la fiecare partida in cea mai buna formula, vom trata fiecare meci cu cea mai mare seriozitate si vom incerca sa castigam respectul adversarilor pe care ii vom intalni.

Cine sunt cei din teren? Cine sunt Frumosii Nebuni care au plecat alaturi de noi pe acest drum? Ii veti cunoaste pe rand, i-am “aranjat” in loturi de cate trei si vi-i prezentam incepand de astazi.

1. Ionut Alexandru (22 de ani, 1.88m, 85kg) – portarul nostru titular si totodata capitanul echipei; omul care reuseste sa-i stranga pe baieti in jurul lui nu este strain de jocul de fotbal, avand in palmaresul personal trei trofee de “cel mai bun portar” ( Mini Fotbal Arad 2005, Turneu Sala Eliade 2006, Turneu Mini Fotbal Lacul Tei 2007 ) pe vremea cand facea junioratul la CSS1. “Capitanul” va fi responsabil cu sigilarea buturilor noastre in acest retur de Liga a 5-a, punandu-si in valoare reflexele marca “Gigi Buffon” si iesirile din poarta la fiecare minge aeriana, lucru pe care nu-l intalnim la orice portar.

2. Andrei Petrache (17 ani, 1.83m, 73kg) – joaca pe postul de fundas central, “stanca” din apararea noastra de care nimeni nu trece. Andrei nu este nici el strain de sportul cu balonul rotund si cu atat mai putin de Rapid, cu care are doua titluri de campion municipal la juniori (2014, 2016). De ce a ales sa vina alaturi de Frumosii Nebuni? O sa aflam chiar de la el in zilele ce urmeaza pentru ca pregatim o serie de interviuri video cu lotul ACS Rapid.

3. Rares Raiu (17 ani, 1.96m, 74kg) – l-am transformat din fundas in atacant central, atacant clasic de linia portii unde Rares pare sa se simta in largul sau inscriind gol dupa gol in ultimele meciuri de pregatire. Rares a fost coleg de grupa cu Andrei la juniori la Rapid, din aceasta postura avand si el in palmares doua titluri de campion municipal la juniori (2014, 2016). “Crouch” va fi responsabil cu golul acolo in buza portii, noua amintindu-ne de omul ce a ingenuncheat Steaua pe Giulesti intr-un meci de pomina: Sergiu Radu.

Vrei sa-i vezi la lucru? Primul meci este duminica 11 martie, ora 18:15 pe arena Coresi. Intrarea: libera.

Leave a Reply