Prezentare lot (2)

Continuam prezentarea Frumosilor Nebuni ai Giulestiului cu linia de fund a echipei, unde pe langa Andrei Petrache ii gasim pe:

1. Madalin Ivascu (18 ani, 1.73m, 65kg) – fundasul stanga si cel de-al doilea capitan al echipei noastre, Madalin este tipul de jucator serios, complet si care isi depaseste conditia de la meci la meci. Foarte matur in teren pentru varsta frageda pe care o are, Madalin Ivascu face de multe ori diferenta in ofensiva creand superioritate numerica prin urcarile sale in atac.

2. Ionut Chirila (17 ani, 1.77m, 70kg) – a ajuns in curtea Nebunilor din Giulesti in septembrie 2017 dupa o perioada de inactivitate de 6 luni de zile din cauza unei grave accidentari la genunchi. Ionut a fost un adevarat castig pentru echipa noastra, ajungand usor, usor la potential maxim si acoperindu-ne pe postul de fundas dreapta. Un adevarat “Pitbull” al apararii completand o linie de fund tanara si valoroasa. Ca si palmares personal sunt de notat: Locul 1 AMFB cu grupa de 1999 (campionat 2015 – 2016), locul 1 turneul prieteniei CSIG.

3. Octavian Ursescu (19 ani, 1.85m, 70kg) – fundas central, anul trecut facand parte din lotul AFC-ului cu care a promovat din liga a 5-a in Liga a 4-a. Tavi a revenit si el dupa o accidentare la ligamente si o jumatate de sezon la Popesti-Leordeni nu foarte reusita. Un jucator bun, cu conditie fizica excelenta, arata maturitate in joc si se vede ca are “meciuri in picioare” atunci cand intra pe teren. Ii uram un calduros “bine ai venit” in familia visinie!

Vrei sa-i vezi la lucru? Primul meci este duminica 11 martie, ora 18:15 pe arena Coresi. Intrarea: libera.
Va urma.

Leave a Reply