Prima victorie pe Giulesti

Prima victorie pe Giulesti a venit in stilul caracteristic Rapidului, o prima repriza pe val, un 2-0 sec la pauza, urmata de 45 de minute in care nu ne-am mai regasit pe teren, am primit doua goluri, dar am reusit sa mai marcam unul si sa iesim invingatori.

Am jucat pentru prima data intr-o noua formula de joc (3-4-1-2) fortati si de numeroasele accidentari din lot, o formula ce s-a dovedit castigatoare pana la urma, iar ofensiva si-a dovedit eficacitatea: doua goluri marcate de Rares Raiu, un gol Mihaita Gheorghe care la acest meci a avut multa libertate de miscare fiind lasat sa penduleze in spatele varfurilor. Tot Mihaita ne-a dus de la extaz la agonie, dupa golul marcat in prima repriza venind o ratare a unui penalty in mitanul secund, la faza imediat urmatoare urmand sa primim primul gol de la Atletico.

De remarcat si cateva reflexe ale portarului nostru de rezerva Luchian Chireceanu, care in ciuda celor doua goluri primite s-a achitat cu brio de sarcini si l-a inlocuit cu succes pe Ionut Alexandru accidentat la incalzirea de dinaintea meciului.

Dar cand nu-i greu?

ACS Rapid FNG – AS Atletico
3-2

Marcatori: Rares Raiu (2 goluri), Mihai Gheorghe

Cutia visurilor a strans 4205 lei la acest meci, incluzand articolele promotionale.

In tribune: aproximativ 200 de spectatori

Leave a Reply