Primul egal in liga a 5-a vine chiar acasa pe Giulesti

Primul meci pe Giulesti. Meci cu emotii, cu suspans, cu multe goluri … Intr-un cuvant: Rapid.

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului – VK Soccer
2-2 (0-1)

Lovitura de incepere a fost data de catre dl. Viorel Kraus, nume de legenda pentru suporterii rapidisti, component al echipei de aur ce a castigat primul campionat din istorie in 1967 si ulterior antrenor in trei randuri pentru Rapid Bucuresti. Am continuat astfel campania inceputa meciul trecut odata cu invitatia catre Ion Manu de a da lovitura de start prin care incercam sa facem cunoscute generatiei actuale nume ce au facut istorie pentru culorile alb-visinii.

Meciul a inceput in viteza, fara prea multa tatonare, am primit gol relativ repede dupa o greseala in aparare, Vk Soccer marcand prin Bedis in minutul 19. Am alergat apoi tot meciul dupa egalare si am ratat cateva ocazii importante pana la finalul primei reprize prin Mihaita Gheorghe si Madalin Ivascu, ambele dupa patrunderi pe partea stanga a atacului nostru.

Golul egalarii a venit tarziu in minutul 89 dupa o lovitura de colt de pe partea deapta si o balbaiala generala in careu, Adrian Banica a sutat sec din careu sub bara si a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

Si cand toata lumea credea ca meciul s-a incheiat VK Soccer preia din nou conducerea in minutul 90 rpin Fares. Minutul 90+3 a adus izbavirea, Pavel Daniel egaleaza din nou si dezlantuie o bucurie generala atat pe teren cat si in tribune. Uneori nu ai nevoie decat de intamplari marunte pentru bucurii mari, nu ai nevoie de meciuri cu Steaua, sau de cupe europene; pentru cei din tribune a fost de ajuns un gol in prelungiri impotriva lui VK Soccer intr-un meci de liga a 5-a pentru a se bucura neconditionat.

La nivelul jocului baietii au simtit trecerea de la sintetic (Coresi) la gazon (Giulesti) luandu-le ceva timp sa se acomodeze cu noua suprafata de joc si credem ca asta s-a vazut si pe tabela de marcaj. Felicitari adversarilor pentru punctul obtinut si promitem sa ne luam revansa!

In tribune aproximativ 300-350 de spectatori. “Cutia visurilor” a strans 4385 lei la acest meci, incluzand materialele promotionale.

Leave a Reply