Primul semi-esec

ACS Rapid FNG – Sportivii Bucuresti 1-1 (1-1)

Primul semi-esec al echipei noastre impotriva unei echipe ce acumulase maximum de puncte dupa primele doua etape. A fost un meci greu, un meci de uzura, cu multe fragmentari, multe duritati iar adversarii au uzat de toate mijloacele astfel incat sa nu ne iasa jocul obisnuit.

Am primit gol relativ repede in primul sfert de ora al meciului si a urmat o cursa dupa egalare, ce a venit prin golul lui Badragan Ionut dupa a pasa in adancime a lui Ciofu Alexandru, iar apoi dupa victorie ce putea veni in minutul ’89 cand Zamfir Tiberiu a trimis mingea in bara.

Prima repriza a fost umbrita de o accidentare foarte grava a lui Cristi Ioan, stoperul nostru, care in urma unui contact cu un adversar a cazut la pamant si nu a mai putut sa se ridice. Meciul a fost oprit in jur de 15 minute pana cand o ambulanta a sosit si Cristi a fost transportat la spital pentru investigatii si diagnostic. Toate gandurile bune catre el! [update: se pare ca a fost doar o lovitura foarte puternica primita, Cristi este bine si trebuie doar sa faca repaus total timp de 5 zile]

Adversarii au fost foarte determinati folosind toate tacticile posibile sa obtina un rezultat pozitiv pe care l-au obtinut partial, pentru egal jucand pe o prima de 300 lei, iar la victorie ar fi incasat 500 lei.

Capriorii trebuie sa tina capul sus si sa continue seria rezultatelor pozitive: primul hop – miercuri in Cupa cu LPS Mircea Eliade!

“Cutia visurilor” a strans 2520 lei la acest meci, tribuna ca de obicei impingandu-i de la spate pe baietii nostri.

Hai Rapidu’! Obligatoriu inainte!

Leave a Reply