Program de pregatire

Vacanta se apropie de final, euforia de dupa promovarea in Liga a 4-a si castigarea campionatului Ligii a 5-a a trecut si de pe data de 3 iulie trecem la treaba.

Dupa cum v-am anuntat in nenumarate randuri, miercuri 3 iulie si vineri 5 iulie avem doua actiuni de trial pentru a completa loturile cu care vom ataca sezonul viitor ligile a 4-a (prima echipa), respectiv a 5-a (a doua echipa). Pana in acest moment avem peste 35 de persoane inscrise la actiunea de trial si toti cei care mai sunt interesati si inca nu ne-au contactat gasesc toate informatiile aici: https://www.facebook.com/events/2311218309137396/ pentru a o face.

Dupa definitivarea loturilor incepem perioada de pregatire cu cate trei antrenamente saptamanale alternate cu partide amicale. Pana in acest moment am perfectat cinci astfel de partide, dar lista nu este inchisa:
› 20 iulie Royal Bucuresti (L5)
› 27 iulie Bucharest United (L4)
› 03 august Agricola Borcea (L3)
› 11 august AS Mihăilești (L4)
› 17 august ACS Power Team (L5)

Atat antrenamentele, cat si meciurile amicale disputate acasa se vor desfasura pe arena Academia Valencia, Soseaua Virtutii 18a, baza care este noua noastra casa incepand cu acest sezon.

Urmeaza o perioada importanta de acumulari inaintea unui sezon care se anunta extrem de incins in Liga a 4-a, mai ales daca ne uitam pe lista viitorilor adversari: Carmen Bucuresti, CSA Steaua, CS FC Dinamo sau Progresul 2005.

Va asteptam alaturi de noi!
Hai Rapidu’!

Leave a Reply