Punct. Si de la capat in spiritul autentic din 1923

A avut loc si evenimentul mult asteptat de fiecare dintre noi: debutul in Liga a 5-a. Duminica seara pe stadionul Coresi, cu trenurile atat de dragi si de sunetul carora ne leaga atatea amintiri la o aruncatura de bat de stadion, am pasit cu dreptul in meciurile oficiale invingand fara drept de apel AS Benfica Nova Geracao cu 4-0.

Meciul a debutat intr-o nota de echilibru in teren, cu putin trac din partea noastra care insa a disparut din minutul 17, la primul gol al partidei: executie spectaculoasa “a la Alessandro Del Piero” din lovitura libera din coltul careului de 16m a lui Mihai Gheorghe, urmat de un al doilea gol al atacantului nostru (min 30). Al treilea gol vine tot din lovitura libera (minutul 39), executie spectaculoasa de la aproximativ 30m a lui Andrei Robert Marian.

Repriza a doua a insemnat rularea mai multor jucatori din lot, dar si in aceste conditii am mai inscris un gol prin acelasi Mihai Gheorghe. Meciul a fost dominat de la un capat la altul de Frumosii Nebuni, si probabil ca daca tracul lipsea scorul putea fi si mai mare pe tabela de marcaj.

De remarcat si prezenta catorva sute de fani in tribune, coregrafia realizata de acestia la inceputul meciului si dorinta de a se implica financiar in sustinerea proiectului: “cutia visurilor” strangand nici mai mult, nici mai putin de 2810 lei.

Multumim tuturor celor prezenti in tribune si promitem sa nu-i dezamagim nici la meciul viitor, duminica 18 martie impotriva ACS Electrica.

Hai Rapid!

Leave a Reply