Succes entuziasmant in Cupa Romaniei

A mai trecut un hop.

Primul tur al Cupei Romaniei a fost trecut cu brio de catre capriori care au invins fara drept de apel cu 6-1 LPS Mircea Eliade, echipa de liga a 4-a.

Meciul s-a disputat pe arena Coresi miercuri 19 septembrie de la ora 16:30, o dupa-amiaza calduroasa la finalul careia am avut multe satisfactii, principala fiind scorul de pe tabela si faptul ca am avansat in turul urmator al Cupei Romaniei.

Prima repriza nu a semanat deloc cu cea de a doua, am jucat incalcit si nu am putut intra in avantaj la cabine, fiind egalati chiar in ultimul minut de catre cei de la Eliade, dupa ce in prealabil Alexandru Ciofu deschisese scorul pentru echipa noastra.

La reluare am respectat mult mai bine sfaturile antrenorului si am reusit sa dejucam jocul la offside al celor de la Eliade. Repriza a doua a debutat cu cateva ratari monumentale ale lui Claudiu Mateianu si Badragan Ionut, oamenii nostri de atac. Odata cu intrarea lui Andrei Dumitrescu, jucator venit pe ultima suta de metri de la FC Rapid 1923, s-a simtit o schimbare de atitudine in ceea ce priveste presiunea pe adversar care s-a vazut si pe tabela de marcaj unde pe rand si-au trecut numele ca si marcatori: Claudiu Mateianu (2), Andrei Dumitrescu, Tiberiu Zamfir si Madalin Ivascu.

Scor final 6-1, scor ce i-a facut pe capriori sa jubileze si sa prinda incredere dupa semiesecul din etapa a treia (egal cu Sportivii pe teren propriu).

Urmatoarea etapa de cupa se joaca in a doua saptamana a lunii octombrie, iar adversarul va fi cel mai probabil FC CS Dinamo, echipa ce infrunta Benfica saptamana viitoare. Un meci greu, dar nimic nu este imposibil. #Obligatoriuinainte !

Echipa de start:
Marinescu – Gradinaru Petrache Zamfir Zanoaga – Anca Miriuta Ciofu Tanase Mateianu – Badragan

Pe parcurs au mai intrat: Dumitrescu, Ivascu, Chelu, Chirila, Bojescu, Dinu.

Cutia visurilor a strans 1050 lei la acest meci.

Urmeaza duminica de la ora 18:00, pe Sud Arena etapa a 4-a a ligii a 5-a impotriva CS Inter Galaxy.

Hai Rapidu’!!!

  • file de povestemeci oficial
    Zi de meci

Leave a Reply