Victorie! 3-1 in deplasare!

“Încă o seară frumoasă alături de căpriori
Nu contează c-ajungem acasă iarăși-n zori”
🇱🇻 #morning #hangover

🎬 meciul cu cele mai frumoase reușite, de până acum, cu goluri și ocazii de gol, faze fixe sau din acțiune, pe care orice suporter și le dorește meci de meci:

⚽️ #min2 începem meciul hotărâți și, în urma unei acțiuni prelungite, de posesie și construcție, presând adversarul, Daniel Spătaru centrează de pe partea dreaptă pentru Ercan Sima. Start meci: 0-1 pentru noi!
⚽️⚽️ #min50 același Ercan, fază fixă – lovitură liberă, “specialitatea casei”, “recidivează” atât în meci cu al doilea său gol cât și prin modalitatea de a marca. 1-2, hai ai noștri!
⚽️⚽️⚽️ #min70 presiune pe adversar, acțiune prelungită, mingea ajunge la 30m de poartă după ce abia a fost alungată de portar, dar pe recuperare este Alexandru Jianu care trimite mingea la vinclu. Scutură plasa, tremură poarta, înghețat portarul, 1-3 pentru căpriori!
🥅 “mai bine o bară frumoasă decât un gol urât”, putea fi 1-4, dar bara s-a opus unui șut superb plecat din gheata lui Bogdan Mărgărit, după o lovitură din aer care a acoperit perfect mingea. Bogdan este proaspăt transferat, incepe să arate ce poate!

🔝 Suntem pe locul 4, în liga 4 #Bucuresti, la jumătatea drumului!
🥁 Hai Rapid, nu te opri!

🇱🇻 Weekend plăcut tuturor!

Leave a Reply