Victorie in a doua etapa pe terenul FC Titan

Sezonul 2018-2019 al Ligii a 5-a Bucuresti ne-a dus in a doua etapa pe terenul Progresul Spartac unde am jucat impotriva FC Titan Bucuresti, o echipa despre care nu stiam prea multe deoarece se afla la prima participare in competitiile oficiale.

Din comunicarea de pe canalele de social media par o echipa serioasa, cu antrenamente saptamanale, cu amicale disputate pentru a-si testa fortele, cu preparator fizic, lucruri ce sunt de multe ori “s.f.” la acest nivel al competitiei. Curiozitatea ne-a dus weekend-ul trecut la meciul disputat de FC Titan impotriva Benficai si castigat cu scorul de 3-1, asa ca la ora meciului aveam deja o idee destul de clara despre adversar.

Am inceput meciul in formula: Cristofor Mihai – Chirila Ionut, Tiberiu Zamfir, Gradinaru Bogdan, Ivascu Madalin – Ioan Alexandru Cristi, Anca Mario, Miriuta Cristian – Dumitrescu Andrei, Chelu Eduard, Mateianu Claudiu in formula 4 – 4 – 3 in atac, transformat rapid in 4-1-4-1 pe faza de aparare, cand Cristi Ioan vine ca stoper in fata apararii, iar Dumitrescu Andrei si Mateianu Claudiu coboara in linia de mijloc si inchid spatiile adversarilor pe flancuri. Pe banca de rezerve i-am avut pe Marinescu Mihai, Dinu Florin (transferat pe ultima suta de metri de la Venus Bucuresti), Rares Raiu, Andrei Petrache, Alexandru Zanoaga, Ciofu Alexandru, Galatanu Razvan.

Meciul a inceput greoi, ca pentru o duminica dimineata la ora 11:00, jucandu-se de la egal la egal, dar fara ocazii mari la niciuna dintre porti pana la pauza. Dupa pauza Chelu Eduard a fost schimbat cu Ciofu Alexandru, Dumitrescu Andrei fiind avansat atacant central, iar Ciofu i-a preluat locul in linia de mijloc. Schimbarea a fost inspirata pentru ca dupa numai un sfert de ora Ciofu a deschis scorul dupa o faza prelungita de atac si o balbaiala in careul de 16m al celor de la FC Titan. Din acest moment jocul s-a deschis, si am avut mai multe ocazii de a majora scorul pe tabela de marcaj, asta si pe fondul unei stari de oboseala a adversarilor. Golul a venit in minutul 80 cand un alt jucator introdus in cea de a doua repriza si-a facut datoria si a inscris sec 2-0, gol Raiu Rares.

In tribunele stadionul de pe intrarea Vrabiei 22 undeva la 100-150 de spectatori, nelipsind o inimoasa galerie visinie care a intretinut fondul sonor al meciului.

FC Titan Bucuresti – ACS Rapid Frumosii Nebunii ai Giulestiului 0-2 (0-0)

Urmeaza un nou meci pe teren propriu impotriva Sportivii Bucuresti, o alta echipa despre care nu stim foarte multe, dar pe care am avut ocazia sa o “spionam” un pic astazi in disputa cu Benfica castigata cu 7-2. Urmeaza ca luni sa se stabileasca ziua si ora meciului si sa revenim cu aceasta informatie. Obiectiv? 3 puncte

Hai Rapidu’!

Leave a Reply