Zi de meci

Cand eram mici nerabdarea ne cuprindea in dimineata meciului … Mai tineti minte freamatul de dinaintea unui meci? Facebook-ul nu exista, internetul era la inceputuri, iar singurele informatii le luai din ziare. Mergeam la chioscul de ziare dis de dimineata sa prindem ziarele de sport care se dadeau primele, Gazeta, Sportul Romanesc, Sport XXI …. Si de multe ori eram dezamagiti ca Rapidul nostru drag avea rezervate doar cateva randuri, citeam si disecam “caseta tehnica” cu echipa probabila si ne rugam ca orele sa treaca mai repede.

Totul era mai simplu, grijile de acum nu existau sau cel putin nu eram constienti de ele, asa ca toata energia noastra era orientata catre Rapid in zilele de meci. Nu concepeam ajunsul la meci mai tarziu de doua ore inainte de startul partidei. Urcai in tribuna,, mai citeai o data articolele din presa si incepeai sa le dezbati cu cei de langa tine in asteptarea momentului cand echipa intra la incalzire.

Oare generatiile tinere vor avea cum sa traiasca emotiile acelea? Spune-ne “ultimii romantici” pentru ca la asta visam, si cand avem primele semne in acest sens nu putem decat sa fim multumiti.

In aceasta dupa-masa ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului debuteaza in Cupa Romaniei de la 16:30 impotriva LPS Mircea Eliade pe arena Coresi! Te asteptam la meci ca sa construim amintiri impreuna.

Hai Rapidu’!

Leave a Reply